i-lipo & i-lipo Ultra
de nieuwste lipolyse lasers

i-lipo & i-lipo Ultra

Nieuwe I-lipo Ultra toestellen

De nieuwe i-lipo ultra bevat vacuum massage met infrarood laser voor huidverstrakking en cellulitis. De vacuum massage verbetert de verwijdering van vrijgekomen vet en cryeert een lymfedrainage. De vacuum massage optimaliseert de
infraroodlaser voor de absorptie in de dermis om collageen groei te bevorderen(15%per behandeling). Het resultaat is een slanker, strakker en gladder uitziende huid.

De bekroonde i-Lipo laser van Chromogenex biedt uw patiënten & klanten een veilige en effectieve manier om onmiddellijke meetbaar cm-verlies te bereiken. i-Lipo maakt gebruik van laag niveau laser technologie (LLLT) om het lichaam de natuurlijke proces te stimuleren voor het vrijgeven van de opgeslagen energie uit vetweefsel, krimpen de vetcellen en het levert de vormgeving van het lichaam waar uw patiënten om vragen.

i-Lipo is een revolutionaire, niet-invasieve vormgeving van het lichaam en vermindering van cellulitis. Deze technologie biedt gemakkelijk, veilig en pijnloos body contouring in amper 20 minuten, zonder operatie en zonder downtime. Deze niet-destructieve aanpak voor vetreductie kan gebruikt worden het hele jaar door op alle huidtypes.

Twee behandelingen per week gedurende vier weken worden aanbevolen. Alle delen van het lichaam kunnen worden behandeld waar vet wordt opgeslagen, zoals de taille, dijen, armen, benen en zelfs onder de kin. Patiënten maken meestal melding van een 10%-reductie na een behandeling.


           


Verbeteren van uiterlijk & cellulitis

De i-Lipo Ultra systemen maken gebruik van low-level lasers voor het effenen van cellulitis, vet verminderen en vormgeving van het lichaam behandelingen. i-Lipo Ultra behandelingen verbeteren lymfedrainage, stimuleren de bloedcirculatie en bevorderen de huidcelvernieuwing om de verschijning van cellulite te verbeteren. Geen pijn, geen naalden en geen down-time - en direct resultaat!
  • Veilige, comfortabele en betaalbare behandelingen.
  • Onmiddellijke resultaten, verbeteren met elke sessie.
  • Gerichte vetreductie en cellulitis behandeling.
  • Klinisch bewezen: echo toont tot 30% vermindering van de vetlaag.
  • Veilig: i-Lipo Ultra maakt gebruik van photobiomodulation om het natuurlijke proces te stimuleren voor het vrijgeven van inhoud in de vetcellen.
  • Uitstekende prijs-kwaliteit: zeer gunstig t.o.v. andere lasertechnieken.i-Lipo laser behandeling bereikt resultaten vergelijkbaar met liposuctie.
Het is een veilig en pijnloos proces, dat kan worden uitgevoerd op alle huidtypes en delen van het lichaam waar overtollig vet wordt opgeslagen. In vier weken is het zelfs mogelijk om verliezen tot 24cm van je taille te realiseren.